Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Aankoop

Bent u op zoek naar een woning maar u weet nog niet exact waar u wilt wonen en welke woning het beste bij u en uw gezinssituatie past? Of is uw situatie door omstandigheden veranderd en heeft u aankoop ondersteuning nodig? Dan staan de aankoopmakelaars van Kockelkorn Makelaardij u heel graag bij.

Het belang van aankoopbegeleiding wordt vaak onderschat. Om echter zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt én uiteindelijk de juiste prijs betaalt voor uw droomhuis, is het verstandig een deskundige makelaar in te schakelen.
Kockelkorn Makelaardij let als aankoopbegeleider op zaken als bestemming, juridische zaken en bouwkundige staat. Bij ons is elk aankooptraject maatwerk en dus tot in de puntjes geregeld.

Objectief en onafhankelijk

Wist u dat een makelaar nooit de belangen van twee partijen mag behartigen?
Bij interesse in een woning krijgt u te maken met de makelaar van de verkopende partij. Neemt u zelf een aankoopmakelaar in de arm, dan bent ook u verzekerd van de begeleiding van een deskundige met de nodige kennis van zaken. Daarbij zijn wij als makelaar niet emotioneel betrokken bij de aankoop en kunnen wij voor u objectief en zakelijk onderhandelen. Uiteraard begeleiden wij u ook in het vervolgtraject. Van koopovereenkomst en bezoek aan de notaris tot aan de feitelijke levering.

Wij zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op!