Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Aankoopmakelaar

De aankoopmakelaars van Kockelkorn Makelaardij helpen u heel graag verder in Limburg, wij maken het verschil!

Op zoek naar een professionele aankoopmakelaar in onder meer Sittard, Geleen, Born, Stein, Parkstad, Echt – Susteren, Nieuwstadt, Roermond, Heerlen, Parkstad en omgeving? In Midden – en Zuid-Limburg is Kockelkorn Makelaardij de professional op het gebied van aan- en verkopen van woningen. Het belang van aankoopbegeleiding wordt vaak onderschat. Om echter zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt én uiteindelijk de juiste prijs betaalt voor uw droomhuis, is het verstandig een deskundige makelaar in te schakelen.
Kockelkorn Makelaardij let als aankoopbegeleider op zaken als bestemming, juridische zaken en bouwkundige staat. Bij ons is elk aankooptraject maatwerk en dus tot in de puntjes geregeld.

Wij doen het écht anders, wij doen meer
Uw aankoopmakelaar in Limburg: tot in de puntjes geregeld!

Kockelkorn Makelaardij is namelijk uw aankoopmakelaar die het écht anders aanvliegt. De woningmarkt is wispelturig. Vaak een tekort aan woningen, dan weer teveel van hetzelfde type. En heeft u een geschikte woning gezien, dan zijn er vaak nog andere kopers die graag een bod op de woning willen uitbrengen, of de prijs is veel te hoog. Geen leuke situatie. Daarom zijn wij er om u te begeleiden en te ondersteunen in uw zoektocht naar de woning van uw dromen. Wij blijven objectief kijken en zetten de emotie opzij. We geven advies en begeleiden het hele proces van A tot Z. Van onafhankelijk hypotheekadvies tot aankoop… Wij nemen u aan de hand zodat de aankoop van uw droomwoning gerealiseerd kan worden. Binnen de gestelde termijn. Waarom zult u voor ons kiezen? Wij zijn flexibel, denken met u mee en ook vooruit, we hebben eigen hypotheekadviseurs, zijn professioneel en gaan voor persoonlijk contact. Wij zijn er voor u!

Objectief en onafhankelijk

Wist u dat een makelaar nooit de belangen van twee partijen mag behartigen?
Bij interesse in een woning of appartement krijgt u te maken met de makelaar van de verkopende partij. Neemt u zelf een aankoopmakelaar in de arm, dan bent ook u verzekerd van de begeleiding van een deskundige met de nodige kennis van zaken. Daarbij zijn wij als makelaar niet emotioneel betrokken bij de aankoop en kunnen wij voor u objectief en zakelijk onderhandelen. Uiteraard begeleiden wij u ook in het vervolgtraject. Van koopovereenkomst en bezoek aan de notaris tot aan de feitelijke levering. Wij zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Wilt u een huis kopen in Sittard, Weert, Geleen, Born, Brunssum, Heerlen? Wilt u een woning of appartement kopen in Midden of Zuid-Limburg?

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: Alles goed geregeld!