Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Een huis of woning verkopen in Sittard; begint bij Kockelkorn Makelaardij!

Wilt u een woning verkopen in Sittard, Geleen, Born?  Wilt u een appartement of huis verkopen in Zuid-Limburg? Leest u dan onderstaande informatie op uw gemak eens door.  Graag informeren wij u over Sittard, Geleen, Born en omgeving.

Huis kopen of verkopen in Sittard: Kockelkorn Makelaardij is specialist voor wonen in Sittard

Wilt u uw woning in deze mooie stad te verkopen? Gaat u elders wonen? Ontdek waarom Kockelkorn Makelaardij Sittard uw ideale partner is voor al uw vastgoed behoeften!

Wij verkopen van uw eigendom voor de beste prijs. De vakmensen van Kockelkorn Makelaardij Sittard staan voor u klaar om u door het proces te begeleiden met expertise en toewijding.

Waarom Kockelkorn Makelaardij Sittard?

  1. Lokale expertise: Met diepgaande kennis van de lokale markt in Sittard, begrijpen wij de unieke eigenschappen van elke buurt en kunnen wij u begeleiden naar de perfecte verkoop die voldoet aan uw wensen en behoeften.
  2. Persoonlijke aandacht: Bij Kockelkorn Makelaardij Sittard geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen, begrijpen uw doelen en werken nauw met u samen om uw vastgoed dromen werkelijkheid te maken.
  3. Gepersonaliseerde marketing: Als u uw huis wilt verkopen, zetten we ons in voor het creëren van een op maat gemaakte marketingstrategie die de unieke kenmerken van uw woning benadrukt en potentiële kopers aantrekt.
  4. Netwerk van professionals: Ons uitgebreide netwerk van professionals, waaronder financiële adviseurs, juridische experts, staat tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw transactie soepel verloopt van begin tot het einde van het traject.

Huis Verkopen in Sittard

Is het tijd om uw huis te verkopen? Vertrouw dan op de ervaring en expertise van Kockelkorn Makelaardij Sittard om u te begeleiden door het verkoopproces. Wij werken hard om uw eigendom op de markt te brengen, potentiële kopers aan te trekken en de best mogelijke prijs voor uw woning te realiseren. Met onze professionele ondersteuning kunt u met vertrouwen en gemoedsrust aan uw volgende hoofdstuk beginnen.

Plan een gratis waardebepaling
Vrijblijvend, persoonlijk adviesgesprek bij u thuis
Inplannen fotografie en/of video shoot
Verkoop

Wilt u zelf uw woning verkopen?

Ook dat kan! Wij begeleiden u graag in het proces. Bekijk onze mogelijkheden: Klik hier!

U zet uw huis te koop bij Kockelkorn Makelaardij

Kies het pakket, bel ons en bestel. Vanaf dat moment gaat het verkoopproces van start. Kockelkorn Makelaardij neemt contact met u op en stuurt u een mail waarin precies staat welke documenten en gegevens wij nodig hebben.

Wij nemen contact met u op

Er wordt contact met u opgenomen als u voor een Kockelkorn Makelaardij pakket gekozen hebt en bijvoorbeeld een plattegrond wilt laten tekenen, of als u de foto’s wilt laten maken. Alle stappen van je gekozen pakket worden door ons of door u zelf afgestemd. Het verkooppakket inclusief bord en stickers word u toegestuurd of neemt de makelaar bij zijn bezoek mee (PREMIUM). Handig geregeld dus.

Bezichtigingen doet u zelf

Staat uw woning online op alle platforms zoals Funda, dan kunnen mensen reageren op uw woning. De reacties krijgt u van Kockelkorn Makelaardij aangereikt, zodat u afspraken met de kandidaten kunt plannen. Vanaf dan zult u ook de bezichtigingen zelf begeleiden. Leuk toch? U onderhoudt de klantcontacten en informeert ons als er een kandidaat koper is. Dan nemen wij de laatste zaken van u over.

Kockelkorn Makelaardij verzorgt de onderhandeling en afhandeling voor u

De prijs is afgesproken werk. Wij voeren in overleg met u de onderhandeling. U levert ons de benodigde gegevens en afspraken voor de koopovereenkomst aan. Wij stellen dan de koopovereenkomst voor u op en informeren de notaris. U doet de rest. Teamwork dus.

Uw huis is verkocht! Van harte gefeliciteerd!

Een woning verkopen was nog nooit eerder zo eenvoudig, snel en goed geregeld!
Kockelkorn Makelaardij: deskundig, ervaren, betrouwbaar.

Neem vandaag nog contact op!

Of u nu klaar bent om (zelf) te verkopen of gewoon meer informatie wilt, het team van Kockelkorn Makelaardij Sittard staat iedere dag voor u klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u begeleiden op uw reis naar vastgoedsucces in Sittard!


Kockelkorn Makelaardij

Wilhelminastraat 22
6131 KP Sittard.

Op zoek naar dé makelaar die de verkoop op een passende en prettige manier begeleidt? Bel ons.

Vragen of interesse? Bel meteen naar Kockelkorn Makelaardij, wij maken graag een vrijblijvende afspraak.

Bekend in de regio

Kockelkorn Makelaardij is al meer dan 30 jaar goed bekend met de regio. De makelaars kennen de plaatsen en de wijken waar zij werkzaam zijn. Daarnaast heeft Kockelkorn Makelaardij in de loop van de tijd een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare partners.
Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: Alles goed geregeld!