Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Kockelkorn Makelaardij

Bent u op zoek naar een betrouwbare en full service makelaar? Een partner die alles voor u regelt en u de zorgen uit handen neemt bij verkoop, aankoop en taxatie van uw woning? Kies voor Kockelkorn Makelaardij. Al meer dan 30 jaar actief in de Westelijke Mijnstreek / Sittard, Geleen Born en omstreken, Echt, Susteren, Hoensbroek, Parkstad, Leudal, Maasgouw en Thorn. Uw adres voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de verkoop, aankoop en taxatie van uw woning.

Kockelkorn Makelaardij: een makelaarskantoor waar service, garantie, klanttevredenheid én professie hand in hand samengaan. Gedreven makelaars en medewerkers met hart voor de zaak en een persoonlijke aanpak. Wij zijn klein van formaat maar groots in service en helpen klanten in midden- en Zuid-Limburg in de regio 045, 046 en 0475. Bent u op zoek naar een gecertificeerd makelaarskantoor in de regio Thorn, Sittard, Geleen, Hoensbroek of Brunssum? Wij helpen u graag bij de aankoop van uw woning, verkoop, taxatie of verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!

Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo Midden-Limburg of Zuid-Limburg.

Kockelkorn Makelaardij: deskundig, ervaren en betrouwbaar. Uw betrouwbare partner in vastgoed. Bel: 085 – 00 43 555.

Wilt u toch liever uw woning zelf verkopen met ondersteuning? Kies dan voor een van de pakketten.

Kockelkorn Makelaardij

Ton Kockelkorn

Register makelaar -Taxateur o.z.
Register Bouwkundig Keurder Wonen A.

Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door vastgoed.

Na mijn bouwkundestudie ben ik meer dan 30 jaar geleden als adviseur gestart bij de grootste makelaar van Limburg. Daar heb ik alle facetten van vastgoed en het financieren daarvan leren kennen. Inmiddels alweer bijna 15 jaar een eigen kantoor, sinds 2023 samen met Miranda. Ik ben ingeschreven in het register Bouwkundig Keurder Wonen A en gecertificeerd als Makelaar-Taxateur o.z. bij Stichting Vastgoedcert en het Europese MCEPI-register, aangesloten bij het taxatieregister NRVT en bij branchevereniging VBO.

In dit geweldig mooie, afwisselende vak komt professionaliteit en contact met mensen samen.

Ons team vormt samen “de waarde van ervaring”.

Miranda Dassen

Makelaar onroerend goed

Vanwege mijn interesse in bouwkunde en woonwensen ben ik destijds gestart aan de opleiding makelaar. Via de studie kreeg ik contact met Kockelkorn Makelaardij: een allround makelaarskantoor met aandacht voor de wensen van de klant.

Met veel plezier ben ik als makelaar van het begin tot het einde betrokken bij de verkoop, aankoop of verhuur van een woning. Verkopen van een woning doen we altijd samen’. Geen vraag is te gek en we houden rekening met persoonlijke wensen. Alles is mogelijk bij Kockelkorn Makelaardij, want ons makelaarsvak betekent dat wij maatwerk bieden op ieder vlak. Natuurlijk ben ik trots dat ik deel mag uitmaken van dit vakkundig en enthousiast team, waar persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke speerpunten zijn die aan de basis staan van onze dienstverlening. Vragen of een afspraak maken? Ik neem graag contact met u op.

Marianne Meekels

Back office / Immobilienmaklerin

De wereld van de makelaardij is dynamisch, wat maakt dat elke dag weer een uitdaging is. Geen dag is hetzelfde! Er is veel aandacht voor persoonlijk contact, wat denk ik ook een van de krachten van Kockelkorn Makelaardij is. Voor het Duitse deel van de markt zijn wij in 2023 met ‘NRWwest Immobilien‘ gestart, waarvoor ik als gecertificeerde Immobilienmaklerin het aanspreekpunt ben.

Samen met het team zorg ik voor de administratieve ondersteuning van alle dossiers en komt u mij tegen als u een huis in Nordrhein-Westfalen wilt verkopen of kopen. Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op ons gezellige kantoor, aan de telefoon of bij u thuis!

Kevin Goossen KRMT

Makelaar onroerend goed

Ik ben geboren en getogen in Parkstad. Na het behalen van mijn diploma Kandidaat Register Makelaardij (K-RMT) ben ik direct aan het werk gegaan in de makelaardij, wat ik nog steeds met veel plezier en passie doe. Het leukste aan het vak vind ik het klantcontact en het verhaal van de klanten waar ik over de vloer kom.

Mijn doel is de klant op een eerlijke en betrouwbare manier te begeleiden bij de aan- of verkoop van hun woning.

Ik ben integer, een harde werker en proactief. Een acht tot vijf mentaliteit komt mij niet bekend voor.