Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Over Kockelkorn Makelaardij / Uw makelaar in Brunssum en omstreken

Kockelkorn Makelaardij / makelaar Brunssum: een makelaarskantoor waar service, garantie, klanttevredenheid én professie hand in hand samengaan. Gedreven makelaars en medewerkers met hart voor de zaak en een persoonlijke aanpak. Wij zijn klein van formaat maar groots in service en helpen klanten in midden- en Zuid-Limburg in de regio 046, 045 en 0475. Bent u op zoek naar een makelaar in de regio Parkstad Limburg, Heerlen, Hoensbroek en Brunssum? Of in Sittard, Geleen, Born, Nieuwstadt, Stein en omstreken? Wij helpen u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning,  met de taxatie van uw huis en wij ondersteunen u bij de verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!

Makelaar Brunssum

In de gemeente Brunssum kunt u wonen zoals u dit zelf wenst: stedelijk of landelijk. Of u nu op zoek bent naar een hoekwoning of een ruime starterswoning, een twee onder één kap of een vrijstaand huis: Kockelkorn Makelaardij vindt het ideale woonhuis voor u.

Als u op zoek bent naar een huis of appartement in Brunssum, Heerlen of omgeving, dan kan Kockelkorn Makelaardij u helpen bij het vinden van een geschikte woning. Kockelkorn Makelaardij is een makelaarskantoor gevestigd in Limburg en heeft ervaring in de regio Zuid-Limburg en omliggende gebieden. Hier zijn enkele redenen waarom Kockelkorn Makelaardij u kan helpen bij het vinden van een woning:

  1. Lokale expertise: Kockelkorn Makelaardij heeft uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt in Brunssum / Heerlen / Parkstad Limburg en omliggende gebieden. Ze zijn op de hoogte van het aanbod van woningen, de marktprijzen en de trends in de regio. Ze kunnen u adviseren over de beste wijken en buurten om te wonen, gebaseerd op uw wensen en behoeften.
  2. Professionele begeleiding: Het kopen of huren van een woning is een complex proces met veel juridische en financiële aspecten. Kockelkorn Makelaardij kan u professionele begeleiding bieden gedurende het hele proces, van het zoeken naar geschikte woningen, het regelen van bezichtigingen, het onderhandelen over de prijs en voorwaarden, tot aan de uiteindelijke transactie en overdracht.
  3. Groot woningaanbod: Kockelkorn Makelaardij heeft toegang tot een groot aanbod van woningen in Brunssum en omgeving. Wij helpen u bij het vinden van woningen die aansluiten bij uw wensen en budget, zowel in het koop- als huursegment. We kunnen u ook informeren over exclusieve woningen die mogelijk niet op de reguliere woningmarkt te vinden zijn.
  4. Persoonlijke service: Kockelkorn Makelaardij biedt persoonlijke service en aandacht voor uw specifieke wensen en behoeften. Wij luisteren naar uw woonwensen en helpen u bij het vinden van een woning die aan uw verwachtingen voldoet. Wij geven u ook advies geven over de lokale voorzieningen, scholen, openbaar vervoer en andere relevante informatie over de omgeving.
  5. Onderhandelingsvaardigheden: Kockelkorn Makelaardij beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en kunnen namens u onderhandelen over de prijs en voorwaarden van een woning uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u de beste deal maakt en staan garant voor een soepele afhandeling van de transactie.

Interesse in een huis / woning / appartement Brunssum / Zuid-Limburg?

Als u op zoek bent naar een woning in Brunssum, Heerlen of omgeving, kan Kockelkorn Makelaardij u bijstaan bij het vinden van een geschikte woning en u begeleiden gedurende het hele proces. Wij  helpen u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning,  met de taxatie van uw huis en wij ondersteunen u bij de verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar, klik hier en maak een afspraak!

Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.

Contact

Email
info@kockelkornmakelaardij.nl
Tel +31 (0)85 – 00 43 555
Adres
Kockelkorn Makelaardij
Wilhelminastraat 22
6131 KP Sittard
Openingstijden
Weekdagen: 9.00 – 17.30 uur
Zaterdagen: op afspraak
KVK Nummer
75454343

Objectief en onafhankelijk

Wist u dat een makelaar nooit de belangen van twee partijen mag en kan behartigen?
Bij interesse in een woning krijgt u te maken met de makelaar van de verkopende partij. Neemt u zelf een aankoopmakelaar in de arm, dan bent ook u verzekerd van de begeleiding van een deskundige met de nodige kennis van zaken. Daarbij zijn wij als makelaar niet emotioneel betrokken bij de aankoop en kunnen wij voor u objectief en zakelijk onderhandelen. Uiteraard begeleiden wij u ook in het vervolgtraject. Van koopovereenkomst en bezoek aan de notaris tot aan de feitelijke levering.

Wij zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt. Van A tot Z: wij doen wat we beloven.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: Alles goed geregeld!