Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Over Kockelkorn Makelaardij / Uw makelaar in Geleen

Wonen in Geleen, Kockelkorn Makelaardij Sittard Geleen staat voor u klaar!
Geleen kent een zeer rijke historie. Wie aan Geleen denkt, denkt aan gezelligheid, winkelen in alle weelde en bruisende markten. Ook het bekende Glanerbrook met zwembad en schaatsbaan trekt bezoekers uit alle windrichtingen in ieder jaargetijde. Wist u dat Geleen vroeger een dorp was van bierbrouwers, vakwerklieden en boeren? Mede door de aanleg van Staatsmijn Maurits maakte Geleen een groeispurt door. Geleen ligt in hartje Limburg en dichtbij de grote uitvalswegen. Makkelijk bereikbaar en heel centraal. Kockelkorn Makelaardij: uw makelaar in Geleen informeert u graag over deze fraaie en historische stad.

Makelaar Geleen, uw vastgoed specialist

In Sittard-Geleen kunt u wonen zoals u dit zelf wilt: stedelijk of landelijk. Of u nu op zoek bent naar een hoekwoning of een ruime starterswoning, een vrijstaande woning of een rijtjeswoning: Kockelkorn Makelaardij vindt dé ideale match voor u.

Als u op zoek bent naar een appartement, rijtjeshuis of villa in Geleen of omgeving, kan Kockelkorn Makelaardij u helpen bij het vinden van een geschikte woning. Kockelkorn Makelaardij is een makelaarskantoor gevestigd in Sittard Geleen en heeft ervaring in de regio Geleen en omliggende gebieden. Hier zijn enkele redenen waarom Kockelkorn Makelaardij u kan helpen bij het vinden van een woning:

  1. Lokale expertise: Kockelkorn Makelaardij heeft uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt in Geleen en omliggende gebieden. Ze zijn op de hoogte van het aanbod van woningen, de marktprijzen en de trends in de regio. Ze kunnen u adviseren over de beste wijken en buurten om te wonen, gebaseerd op uw wensen en behoeften.
  2. Professionele begeleiding: Het kopen of huren van een woning is een complex proces met veel juridische en financiële aspecten. Kockelkorn Makelaardij kan u professionele begeleiding bieden gedurende het hele proces, van het zoeken naar geschikte woningen, het regelen van bezichtigingen, het onderhandelen over de prijs en voorwaarden, tot aan de uiteindelijke transactie en overdracht.
  3. Groot woningaanbod: Kockelkorn Makelaardij heeft toegang tot een groot aanbod van woningen in Geleen en omgeving. Wij helpen u bij het vinden van woningen die aansluiten bij uw wensen en budget, zowel in het koop- als huursegment. We kunnen u ook informeren over exclusieve woningen die mogelijk niet op de reguliere woningmarkt te vinden zijn.
  4. Persoonlijke service: Kockelkorn Makelaardij biedt persoonlijke service en aandacht voor uw specifieke wensen en behoeften. Wij luisteren naar uw woonwensen en helpen u bij het vinden van een woning die aan uw verwachtingen voldoet. Wij geven u ook advies geven over de lokale voorzieningen, scholen, openbaar vervoer en andere relevante informatie over de omgeving.
  5. Onderhandelingsvaardigheden: Kockelkorn Makelaardij beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en kunnen namens u onderhandelen over de prijs en voorwaarden van een woning uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u de beste deal maakt en staan garant voor een soepele afhandeling van de transactie.

Interesse in een huis / woning / appartement Geleen?

Als u op zoek bent naar een woning in Geleen of omgeving, kan Kockelkorn Makelaardij u bijstaan bij het vinden van een geschikte woning en u begeleiden gedurende het hele proces. Wij  helpen u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning,  met de taxatie van uw huis en wij ondersteunen u bij de verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!

Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.

Contact

Email
info@kockelkornmakelaardij.nl
Tel +31 (0)85 – 00 43 555
Adres
Kockelkorn Makelaardij
Wilhelminastraat 22
6131 KP Sittard
Openingstijden
Weekdagen: 9:00 – 17:30 uur
Zaterdagen: op afspraak
KVK Nummer
75454343

Objectief en onafhankelijk

Wist u dat een makelaar nooit de belangen van twee partijen mag behartigen?
Bij interesse in een woning krijgt u te maken met de makelaar van de verkopende partij. Neemt u zelf een aankoopmakelaar in de arm, dan bent ook u verzekerd van de begeleiding van een deskundige met de nodige kennis van zaken. Daarbij zijn wij als makelaar niet emotioneel betrokken bij de aankoop en kunnen wij voor u objectief en zakelijk onderhandelen. Uiteraard begeleiden wij u ook in het vervolgtraject. Van koopovereenkomst en bezoek aan de notaris tot aan de feitelijke levering.

Wij zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: Alles goed geregeld!