Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Over Kockelkorn Makelaardij

Uw makelaar voor Geleen en omstreken

Wonen in Geleen, Kockelkorn Makelaardij Makelaar Geleen staat voor u klaar!
Geleen kent een zeer rijke historie. Zoals Geleen is er geen een. Wie aan Geleen denkt, denkt aan gezelligheid, winkelen in alle weelde en bruisende markten. Ook het bekende Glanerbrook met zwembad en schaatsbaan trekt bezoekers uit alle windrichtingen in ieder jaargetijde. Wist u dat Geleen vroeger een dorp was van bierbrouwers, vakwerklieden en boeren? Mede door de aanleg van Staatsmijn Maurits maakte Geleen een groeispurt door. Wij helpen u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning,  met de taxatie van uw huis en wij ondersteunen u bij de verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!
Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.

Contact

Email
info@kockelkornmakelaardij.nl
Tel +31 (0)46 – 20 211 20
Adres
Kockelkorn Makelaardij
Wilhelminastraat 22
6131 KP Sittard
Openingstijden
Weekdagen: 9:00 – 17:30 uur
Zaterdagen: op afspraak
KVK Nummer
75454343

Kockelkorn Makelaardij - Ons team

Ons team

Kockelkorn Makelaardij - Ton Kockelkorn

Ton Kockelkorn

Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door vastgoed. Na mijn bouwkundestudie ben ik als adviseur gestart bij de grootste makelaar van Limburg. Daar heb ik alle facetten van vastgoed en het financieren daarvan leren kennen. Ik ben gecertificeerd als Makelaar-Taxateur o.z., aangesloten bij het taxatieregister NRVT en bij branchevereniging VBO. In dit geweldig mooie, afwisselende vak komt professionaliteit en contact met mensen samen. Ons team vormt samen “de waarde van ervaring”.

Kockelkorn Makelaardij - Peter van de Ven

Peter van de Ven

Woningen voor realistische prijzen in de markt zetten. Daar gaat het mij om. Waar nodig geef ik tips om de woning beter te presenteren. Ik probeer een sfeer te creëren waarin relaties mij makkelijk weten te benaderen en durven te vragen wat ze willen. Ook als verkopen niet vanzelf gaat. Ik wil me in de relatie die wordt aangegaan zo open en eerlijk mogelijk presenteren. Alleen met inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen kom je tot succesvolle verkopen.

Kockelkorn Makelaardij - Miranda Dassen

Miranda Dassen

Vanwege mijn interesse in bouwkunde en woonwensen, ben ik aan de opleiding tot makelaar begonnen. Via die opleiding kreeg ik contact met Kockelkorn Makelaardij: een makelaarskantoor met aandacht voor de wensen van de klant.

Als assistent-makelaar ben ik van begin tot het einde betrokken bij de verkoop, aankoop of taxatie van een woning. Daardoor heb ik een nauwe samenwerking met beide makelaars en een persoonlijk contact met de verkopers en potentiële kopers. Trots dat ik deel mag uitmaken van dit vakkundige en enthousiaste team.

Kockelkorn Makelaardij - Milou Nacken v2

Milou Nacken

Ik ben werkzaam bij Kockelkorn Makelaardij en dit bevalt erg goed. De wereld van de makelaardij is dynamisch, wat maakt dat elke dag weer een uitdaging is. Geen dag is hetzelfde! Er is veel aandacht voor persoonlijk contact, wat denk ik ook een van de krachten van Kockelkorn Makelaardij is.

Samen met Miranda zorg ik voor de administratieve ondersteuning van de makelaars. Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op ons gezellige kantoor of aan de telefoon!