Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Over Kockelkorn Makelaardij / Uw makelaar in Parkstad

Makelaar in Parkstad nodig?
Parkstad is beslist een mooie regio in Zuid-Limburg om te wonen, te werken en te leven.

Wonen in Parkstad Limburg – ook wel bekend als de Parkstad-regio – betekent wonen in een gebied in het zuidoosten van Nederland dat bestaat uit acht gemeenten: Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Onderbanken, Simpelveld, Voerendaal en Nuth. Parkstad Limburg is een voormalig mijnbouwgebied dat zich heeft ontwikkeld tot een levendige regio met veel diversiteit en mogelijkheden.

Voordelen van wonen in Parkstad Limburg zijn onder andere:

  1. Betaalbaar wonen: De huizenprijzen in Parkstad Limburg zijn over het algemeen lager dan in andere delen van Nederland, waardoor het een betaalbare optie is om hier te wonen.
  2. Natuur en recreatie: Parkstad Limburg is omgeven door prachtige natuur, zoals de Brunssummerheide en de Schinveldse Bossen, waar u kunt genieten van wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Daarnaast zijn er diverse recreatiegebieden en parken in de regio.
  3. Cultuur en geschiedenis: Parkstad Limburg heeft een rijke geschiedenis, onder andere als voormalig mijnbouwgebied, en biedt diverse culturele activiteiten en evenementen, zoals festivals, musea en theaters.
  4. Voorzieningen: Parkstad Limburg heeft een breed scala aan voorzieningen, zoals scholen, gezondheidszorg, winkels en sportfaciliteiten, waardoor het een comfortabele plek is om te wonen.
  5. Bereikbaarheid: Parkstad Limburg is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, met goede verbindingen naar steden in de omgeving, zoals Heerlen, Maastricht en Aken (Duitsland).
  6. Werkgelegenheid: Hoewel de mijnbouwindustrie in Parkstad Limburg is afgenomen, biedt de regio nog steeds diverse werkgelegenheidskansen in verschillende sectoren, zoals zorg, onderwijs, techniek en toerisme.
    Kortom: een mooie plek in Zuid-Limburg om te wonen en te werken. Makelaar Parkstad Kockelkorn Makelaardij, helpt u graag bij het maken van een juiste keuze en het vinden van uw droomwoning.

Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.

Contact

Email
info@kockelkornmakelaardij.nl
Tel
+31 (0)85 – 00 43 555

Objectief en onafhankelijk

Wist u dat een makelaar nooit de belangen van twee partijen mag behartigen?
Bij interesse in een woning krijgt u te maken met de makelaar van de verkopende partij. Neemt u zelf een aankoopmakelaar in de arm, dan bent ook u verzekerd van de begeleiding van een deskundige met de nodige kennis van zaken. Daarbij zijn wij als makelaar niet emotioneel betrokken bij de aankoop en kunnen wij voor u objectief en zakelijk onderhandelen. Uiteraard begeleiden wij u ook in het vervolgtraject. Van koopovereenkomst en bezoek aan de notaris tot aan de feitelijke levering.

Wij zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: deskundigheid, ervaring en betrouwbaarheid