Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Over Kockelkorn Makelaardij / Uw makelaar in Roermond en omgeving

Op zoek naar een Makelaar in Roermond?
Roermond: een mooie regio om te wonen.

Als u interesse heeft in wonen in Roermond of omstreken en op zoek bent naar een makelaar in Roermond, helpt Kockelkorn makelaardij u graag bij het vinden van een woning die aan uw wensen voldoet. Wij adviseren en begeleiden u tijdens het gehele proces van het kopen, huren of verkopen van een woning in Roermond.
De sfeervolle stad aan het water kent een roerige en rijke geschiedenis. Immers in het jaar 1440 werd Roermond een Hanzestad. Kerken en kloosters, musea, parken en industrieel erfgoed typeren het roemrijke straatbeeld, samen met het boeiende culturele leven. Wonen en leven in Roermond betekent iedere dag een ander deel van de stad ontdekken. Breng een bezoek aan het Designer Outlet Roermond, de Sint Christoffelkathedraal en Markt, Roerkade en Voorstad St. Jacob en het Munsterplein, de Munsterkerk en museum het Cuypershuis. Maar ook het bruisende, historische centrum lonkt, net zoals de markante maasplassen met watersportmogelijkheden en de vele terrasjes en restaurants gevestigd in bijzondere etablissementen…

Hier zijn enkele redenen waarom u kiest voor Kockelkorn makelaardij:

  1. Lokale expertise: KOCKELKORN MAKELAARDIJ beschikt over uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en kan u helpen bij het vinden van woningen die te koop of te huur zijn in specifieke wijken of buurten van Roermond en omgeving zoals het bekende witte stadje Thorn.
  2. Professionele begeleiding: Het kopen, huren of verkopen van een woning kan een complex proces zijn met veel juridische en financiële aspecten. Kockelkorn Makelaardij biedt u professionele begeleiding en helpt om de juiste stappen te nemen en de juiste beslissingen te maken gedurende het gehele proces.
  3. Tijd- en stressbesparing: wij besparen u veel tijd en stress door het zoeken naar geschikte woningen, het regelen van bezichtigingen, het onderhandelen over de prijs en het afhandelen van administratieve taken.
  4. Toegang tot exclusieve woningen: Kockelkorn Makelaardij heeft toegang tot woningen die niet openbaar te koop of te huur worden aangeboden. Wij helpen u bij het vinden van exclusieve woningen die mogelijk niet op de reguliere woningmarkt te vinden zijn.
  5. Onderhandelingsvaardigheden: Kockelkorn Makelaardij is een ervaren makelaar en helpt u om een betere deal te krijgen en dus geld te besparen.

Kortom: Roermond, de stad van Moeder Maas, is een plek om lief te hebben. Kockelkorn Makelaardij helpt u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning,  met de taxatie van uw huis en wij ondersteunen u bij de verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!
Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.

Contact

Email
info@kockelkornmakelaardij.nl
Tel
+31 (0)85 – 00 43 555

Objectief en onafhankelijk

Wist u dat een makelaar nooit de belangen van twee partijen mag behartigen?
Bij interesse in een woning krijgt u te maken met de makelaar van de verkopende partij. Neemt u zelf een aankoopmakelaar in de arm, dan bent ook u verzekerd van de begeleiding van een deskundige met de nodige kennis van zaken. Daarbij zijn wij als makelaar niet emotioneel betrokken bij de aankoop en kunnen wij voor u objectief en zakelijk onderhandelen. Uiteraard begeleiden wij u ook in het vervolgtraject. Van koopovereenkomst en bezoek aan de notaris tot aan de feitelijke levering.

Wij zorgen ervoor dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Champagne! De sleutels zijn voor u.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: deskundigheid, ervaring en betrouwbaarheid