Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Over Kockelkorn Makelaardij

Uw makelaar in Weert

Kockelkorn Makelaardij / makelaar Weert: een makelaarskantoor waar service, garantie, klanttevredenheid én professie hand in hand samengaan. Gedreven makelaars en medewerkers met hart voor de zaak en een persoonlijke aanpak. Wij zijn klein van formaat maar groots in service en helpen klanten in midden- en Zuid-Limburg in de regio 045, 046, 0475 en 0495. Bent u op zoek naar een gecertificeerd makelaarskantoor in de regio Weert? Wij helpen u graag bij de aankoop en verkoop van uw woning,  met de taxatie van uw huis en wij ondersteunen u bij de verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!
Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.


Contact

Email
info@kockelkornmakelaardij.nl
Tel
 +31 (0)495 – 700 252

Adres
Kockelkorn Makelaardij

Poldermolen 11
6003 BC Weert
Openingstijden
Alleen op afspraak

Kockelkorn Makelaardij - Ons team

Ons team

Kockelkorn Makelaardij - Ton Kockelkorn

Ton Kockelkorn

Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door vastgoed. Na mijn bouwkundestudie ben ik als adviseur gestart bij de grootste makelaar van Limburg. Daar heb ik alle facetten van vastgoed en het financieren daarvan leren kennen. Ik ben gecertificeerd als Makelaar-Taxateur o.z., aangesloten bij het taxatieregister NRVT en bij branchevereniging VBO. In dit geweldig mooie, afwisselende vak komt professionaliteit en contact met mensen samen. Ons team vormt samen “de waarde van ervaring”.

Kockelkorn Makelaardij - Peter van de Ven

Peter van de Ven

Woningen voor realistische prijzen in de markt zetten. Daar gaat het mij om. Waar nodig geef ik tips om de woning beter te presenteren. Ik probeer een sfeer te creëren waarin relaties mij makkelijk weten te benaderen en durven te vragen wat ze willen. Ook als verkopen niet vanzelf gaat. Ik wil me in de relatie die wordt aangegaan zo open en eerlijk mogelijk presenteren. Alleen met inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen kom je tot succesvolle verkopen.

Kockelkorn Makelaardij - Miranda Dassen

Miranda Dassen

Vanwege mijn interesse in bouwkunde en woonwensen, ben ik aan de opleiding tot makelaar begonnen. Via die opleiding kreeg ik contact met Kockelkorn Makelaardij: een makelaarskantoor met aandacht voor de wensen van de klant.

Als assistent-makelaar ben ik van begin tot het einde betrokken bij de verkoop, aankoop of taxatie van een woning. Daardoor heb ik een nauwe samenwerking met beide makelaars en een persoonlijk contact met de verkopers en potentiële kopers. Trots dat ik deel mag uitmaken van dit vakkundige en enthousiaste team.

Kockelkorn Makelaardij - Milou Nacken v2

Milou Nacken

Ik ben werkzaam bij Kockelkorn Makelaardij en dit bevalt erg goed. De wereld van de makelaardij is dynamisch, wat maakt dat elke dag weer een uitdaging is. Geen dag is hetzelfde! Er is veel aandacht voor persoonlijk contact, wat denk ik ook een van de krachten van Kockelkorn Makelaardij is.

Samen met Miranda zorg ik voor de administratieve ondersteuning van de makelaars. Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op ons gezellige kantoor of aan de telefoon!