Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Over Kockelkorn Makelaardij

Kockelkorn Makelaardij stelt graag de partners aan u voor. Wij bundelen onze krachten en expertise. Wij zijn immers  een makelaarskantoor waar service, garantie, klanttevredenheid én professie hand in hand samengaan. Gedreven makelaars mét medewerkers en partners met hart voor de zaak en een persoonlijke aanpak. Bent u op zoek naar een gecertificeerd makelaarskantoor in de regio Weert, Roermond, Thorn, Susteren, Echt, Sittard, Geleen, Hoensbroek, Heerlen of Brunssum? Wij helpen u graag bij de aankoop van uw woning, verkoop, taxatie of verhuur van uw vastgoed. Wij staan voor u klaar!
Tip: lees meer over de regio op de pagina Buurtinfo.

Kockelkorn Makelaardij - Ons team

Onze partners

Tien Financieel- en Hypotheekadvies

Tien hypotheekadvies en financieel advies
Tien hypotheekadvies, voor onafhankelijk hypotheekadvies.

Tien Financieel Advies is graag uw partner om uw droomhuis te kunnen kopen, verbouwen en betaalbaar te houden. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, financieel advies en bijbehorende verzekeringen, bieden wij u een compleet onafhankelijke dienst aan. Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij  niet gebonden aan één geldverstrekker of bank. Voor de uitgebreide informatie kijk op onze website www.tienfinancieeladvies.nl

Administratiekantoor Nelissen Thorn

Nelissen Administartiekantoor Kockelkorn Makelaardij

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Thorn

Administratiekantoor H. Nelissen V.O.F. richt zich op het verzorgen van administraties, salarisadministraties en belastingzaken voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Midden-Limburg. Het voeren van een bedrijfsadministratie kan vaak op een eenvoudige manier en moet niet ingewikkelder gemaakt worden dan nodig is.

Rekening houdende met de administratieve ( vaak fiscale ) verplichtingen kan er gekeken worden welke handelingen verricht moeten worden. Afhankelijk van welke werkzaamheden door ons kantoor verricht moeten worden, kan er een flinke besparing op de accountantskosten ontstaan.

www.hnelissen.nl