Partners van Kockelkorn Makelaardij

Met deze bedrijven werken wij samen

Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Tien Financieel Advies, voor onafhankelijk hypotheekadvies

Tien Financieel Advies is graag uw partner om uw droomhuis te kunnen kopen, verbouwen en betaalbaar te houden. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheken, financieel advies en bijbehorende verzekeringen, bieden wij u een compleet onafhankelijke dienst aan. Als onafhankelijk adviesbureau zijn wij niet gebonden aan één geldverstrekker of bank. Voor de uitgebreide informatie kijk op onze website.

www.tienfinancieeladvies.nl

Administratiekantoor Nelissen Thorn

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Thorn

Administratiekantoor H. Nelissen V.O.F. richt zich op het verzorgen van administraties, salarisadministraties en belastingzaken voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Midden-Limburg. Het voeren van een bedrijfsadministratie kan vaak op een eenvoudige manier en moet niet ingewikkelder gemaakt worden dan nodig is.

Rekening houdende met de administratieve ( vaak fiscale ) verplichtingen kan er gekeken worden welke handelingen verricht moeten worden. Afhankelijk van welke werkzaamheden door ons kantoor verricht moeten worden, kan er een flinke besparing op de accountantskosten ontstaan.

www.hnelissen.nl

www.hnelissen.nl