Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Verkoop van uw woning

Kockelkorn Makelaardij helpt u heel graag verder, wij maken het verschil!

Gaat u uw woning verkopen? Kies dan voor Kockelkorn Makelaardij voor de verkoop van uw woning. Een goede makelaar verkoopt een huis voor zo’n 10 procent meer, dat blijkt uit onderzoek. Onderzocht werden de resultaten van een internetmakelaar in vergelijking tot die van de traditionele makelaar. De internetmakelaar kleedt het omvangrijke proces van de verkoop van een huis uit tot puur en alleen de transactie. Maar er is meer nodig om een huis te verkopen dan het alleen op internet te plaatsen.
Kockelkorn Makelaardij verbindt het product aan een professionele dienstverlening tot en met de notariële overdracht. De verkoop van uw woning is bij ons in goede en professionele handen.

Uw huis verkopen in Sittard, Geleen, Born, Susteren, Echt, Beek, Stein, Beekdaelen, Maasbracht, Thorn, Brunssum, Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf of Kerkrade? Wij helpen u graag!

Visualiseer de mogelijkheden van de woning

Een huis verkopen is moeilijker dan het lijkt. Denk aan de eerste keer dat iemand een huis komt bekijken. Het is heel belangrijk dat die eerste indruk goed is. De bezichtigingen begeleiden wij daarom altijd zelf. Wij kunnen de kandidaat koper inzicht geven in de mogelijkheden van een pand. Vaak kan deze zelf niet meteen door de bestaande situatie ‘heen kijken’. Een goede plattegrond geeft al veel inzicht in de bestaande ruimtes en de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast kunnen we de hulp inschakelen van een (binnenhuis)architect. Deze kan een oud in- of exterieur helemaal naar ‘nu’ vertalen. Met behulp van een moderne 3D-presentatie komt dat idee meteen ook helemaal tot leven.

Geen verkoop = geen kosten

Een ander aspect zijn de kosten. Bij ons geldt voor de courtage: ‘no cure no pay’. Doordat wij een hogere verkoopprijs kunnen bereiken dan een internetmakelaar bent u, ondanks de courtage, bij ons uiteindelijk goedkoper uit. En dat terwijl wij u volledig ontzorgen!

Kockelkorn Makelaardij adviseert over de vraagprijs, verzorgt een uitgebreide presentatie, voert de onderhandelingen én biedt nazorg.

Zet vandaag de eerste stap in de verkoop van uw woning en neem contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: Alles goed geregeld!