Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Mooi en fijn wonen in Midden-Limburg begint bij Kockelkorn Makelaardij!

Kockelkorn Makelaardij is actief in een deel van Midden-Limburg. Graag informeren wij u over verstilde plekjes, mooie steden en dorpen die ons Limburg te bieden heeft. Wilt u een huis kopen in Heel, Maasbracht, Thorn, Stevensweert, Haelen, Heythuysen, Echt- Susteren? Wilt u een appartement of woning kopen in Midden Limburg? Leest u dan onderstaande informatie op uw gemak eens door.

Midden-Limburg omvat o.a. de gemeentes Leudal en Maasgouw.
Wonen in Midden-Limburg: een impressie…

Maasgouw woongenot

De gemeente Maasgouw is 1 januari 2007 ontstaan uit de gemeenten Heel, Maasbracht en Thorn. Wonen in de gemeente Maasgouw betekent letterlijk genieten van al het moois wat het Limburgs landschap te bieden heeft. Zo worden Ohé en Laak en het vestingstadje Stevensweert met haar vestingwerken omgeven door ‘Moeder Maas’. Typerend voor Maasbracht is de imposante binnenvaarthaven. Neemt u een kijkje vanuit de Drielingsluis, dan wordt u getrakteerd op een mooi uitzicht. Deze sluis is circa 12 meter hoog en heeft het grootste verval van alle sluizen in Nederland. Alle dorpen en stadjes herbergen een rijke historie en veel natuurschoon. Immers Maasgouw is gelegen in het midden Limburgse Maasplassengebied, een watersportgebied met heel veel mogelijkheden.

Thorn woonparadijs

Wonen in Thorn oftewel ‘Thoear’, betekent letterlijk wonen tussen het witte goud van Limburg en al het moois wat Limburg te bieden heeft. Thorn staat bekend als ‘het witte stadje’ omdat de witgeschilderde huizen en monumenten in het centrum het straatbeeld typeren. Niet voor niets ontvangt Thorn jaarlijks veel bezoekers uit alle windstreken, in elk jaargetijde. Thorn is ‘the place to be’ en biedt woongenot aan iedereen die zijn of haar ogen hiervoor wil openen. De mooie aangrenzende natuur de Koningssteen, de Maasplassen, de ‘plas de Grote Hegge’, terrasjes, het rijke verenigingsleven, de Abdijkerk, de kapellen, Gemeentemuseum, de gezellige winkels en de bourgondische inslag én het aanbod aan faciliteiten zorgen ervoor dat u zich hier meer dan welkom voelt. Woning kopen in Thorn? Woning huren in Thorn? Wij zijn graag uw aankoopmakelaar bij het vinden van de juiste woning. Of wilt u uw woning verkopen? Bel of mail ons en maak meteen een afspraak.

Wonen in Leudal

Leudal is een super leuke regio, gelegen in Midden-Limburg. De gemeente Leudal bestaat uit maar liefst zestien kerkdorpen, onder andere Baexem, Buggenum, Grathem, Haelen, Heythuysen, Horn, Ittervoort, Nunhem, Roggel en Neer. Naast alle historische kerkdorpen bezit het Leudal fantastische groengebieden. Wie van wandelen en/of fietsen houdt is hier op zijn plek! Wonen in Leudal betekent genieten van alles wat deze prachtige gemeente te bieden heeft.

Wonen in Echt-Susteren
De gemeente Echt-Susteren omvat de officiële buurtkernen Echt, Susteren, Pey, Dieteren, Nieuwstadt, Koningsbosch, Sint Joost, Maria Hoop en Roosteren. Het is er heerlijk wonen, in een groene en rustige gemeente, pal aan de Belgische en Duitse grens. Er is voor iedereen wat wils. De gemeente heeft meer dan 200 kilometer fiets- en wandelpaden, campings, een golfbaan, grote speeltuinen en er zijn sportclubs. Natuurlijk Echt en Susteren…

Bekend in de regio

Kockelkorn Makelaardij is al meer dan 30 jaar goed bekend met de regio. De makelaars kennen de plaatsen en de wijken waar zij werkzaam zijn. Daarnaast heeft Kockelkorn Makelaardij in de loop van de tijd een groot netwerk opgebouwd van betrouwbare partners.
Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kockelkorn Makelaardij: Alles goed geregeld!