Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Mooi en fijn wonen in Midden-Limburg begint bij Kockelkorn Makelaardij!

Kockelkorn Makelaardij is actief in Midden-Limburg. Graag informeren wij u over verstilde plekjes, mooie steden en dorpen die ons Limburg te bieden heeft.

Op zoek naar een passende woning in Midden-Limburg?

Vragen of interesse? Bel meteen naar Kockelkorn Makelaardij, wij maken graag een vrijblijvende afspraak.

Midden-Limburg omvat de gemeentes Beesel, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert.
Wonen in Midden-Limburg: een impressie…

Wonen in Weert

Wonen in Weert. Weet u veel over deze stad, welke gelegen is in het midden van Limburg? Weert wordt de ‘poort van Limburg’ genoemd. Waarom? Omdat deze fraaie stad niet ver van de Belgische grens en Brabant gelegen is. In het historische centrum van Weert treft u een charmant winkelgebied aan met sfeervolle terrassen en prima restaurants. In en rondom deze prachtige plaats ontdekt u windmolens, kerken, kloosters en zeer divers erfgoed. Tevens is Weert gelegen aan natuurgebied de Peel, een uitgestrekt veengebied. Zoekt u een woning of appartement in Weert?
Woning te koop in Weert of huis kopen of huren in Weert? Huur of koop… Uw makelaar Weert – Kockelkorn Makelaardij – staat graag voor u klaar.
Kockelkorn Makelaardij

Poldermolen 11
6003 BC
Weert.

Weer of geen weer: Weert is in ieder jaargetijde een gastvrije stad voor bewoners én haar gasten.

Woning te koop  in Nederweert

Deze regio staat alom bekend door het gevarieerde natuurschoon en de aanwezige kanalen. Ook staat de bekende Sluis 15 in de Zuid Willemsvaart op ons lijstje. Deze sluis is op aanvraag te bezichtigen en beslist de moeite waard. De lommerrijke regio kenmerkt zich ook door uitgestrekte landschappen zoals Nationaal Park de Groote Peel in Ospel, het Weerterbos en het Openluchtmuseum Eynderhoof. Wonen in Nederweert betekent kiezen voor veel groen en folklore. Het is een rustige en prachtige regio die doorkruist wordt door de Noordervaart, Zuid-Willemsvaart en het Kanaal Wessem-Nederweert.

Maasgouw woongenot

De gemeente Maasgouw is 1 januari 2007 ontstaan uit de gemeenten Heel, Maasbracht en Thorn. Wonen in de gemeente Maasgouw betekent letterlijk genieten van al het moois wat het Limburgs landschap te bieden heeft. Zo worden Ohé en Laak en het vestingstadje Stevensweert met haar vestingwerken omgeven door ‘Moeder Maas’. Typerend voor Maasbracht is de imposante binnenvaarthaven. Neemt u een kijkje vanuit de Drielingsluis, dan wordt u getrakteerd op een mooi uitzicht. Deze sluis is circa 12 meter hoog en heeft het grootste verval van alle sluizen in Nederland. Alle dorpen en stadjes herbergen een rijke historie en veel natuurschoon. Immers Maasgouw is gelegen in het midden Limburgse Maasplassengebied, een watersportgebied met heel veel mogelijkheden.

Thorn woonparadijs

Wonen in Thorn oftewel ‘Thoear’, betekent letterlijk wonen tussen het witte goud van Limburg en al het moois wat Limburg te bieden heeft. Thorn staat bekend als ‘het witte stadje’ omdat de witgeschilderde huizen en monumenten in het centrum het straatbeeld typeren. Niet voor niets ontvangt Thorn jaarlijks veel bezoekers uit alle windstreken, in elk jaargetijde. Thorn is ‘the place to be’ en biedt woongenot aan iedereen die zijn of haar ogen hiervoor wil openen. De mooie aangrenzende natuur de Koningssteen, de Maasplassen, de ‘plas de Grote Hegge’, terrasjes, het rijke verenigingsleven, de Abdijkerk, de kapellen, Gemeentemuseum, de gezellige winkels en de bourgondische inslag én het aanbod aan faciliteiten zorgen ervoor dat u zich hier meer dan welkom voelt. Woning kopen in Thorn? Woning huren in Thorn? Wij zijn graag uw aankoopmakelaar bij het vinden van de juiste woning. Of wilt u uw woning verkopen? Bel of mail ons en maak meteen een afspraak.
Kockelkorn Makelaardij

Boekenderweg 8a
6017 CP Thorn.

Waar liefde voor wonen begint…

Roermond stad om te wonen

De sfeervolle stad aan het water kent een roerige en rijke geschiedenis. Immers in het jaar 1440 werd Roermond een Hanzestad. Kerken en kloosters, musea, parken en industrieel erfgoed typeren het roemrijke straatbeeld, samen met het boeiende culturele leven. Wonen en leven in Roermond betekent iedere dag een ander deel van de stad ontdekken. Breng een bezoek aan het Designer Outlet Roermond, de Sint Christoffelkathedraal en Markt, Roerkade en Voorstad St. Jacob en het Munsterplein, de Munsterkerk en museum het Cuypershuis. Maar ook het bruisende, historische centrum lonkt, net zoals de markante maasplassen met watersportmogelijkheden en de vele terrasjes en restaurants gevestigd in bijzondere etablissementen… Roermond, de stad van Moeder Maas, is een plek om lief te hebben.

Roerdalen woning te koop

In de gemeente Roerdalen doorkruist de rivier ‘de Roer’ het pittoreske landschap. Bovendien zijn de culturele dorpjes St. Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop en Montfort omgeven door kastelen en een wisselend landschap, vol natuurschoon. Zeer bekend is natuurgebied Nationaal Park De Meinweg met meanderende beekdalen, uitgestrekte bossen, heidevlaktes en velden.

Wonen in Leudal

Leudal is een super leuke regio, gelegen in Midden-Limburg. De gemeente Leudal bestaat uit maar liefst zestien kerkdorpen, onder andere Baexem, Buggenum, Grathem, Haelen, Heythuysen, Horn, Ittervoort, Nunhem, Roggel en Neer. Naast alle historische kerkdorpen bezit het Leudal fantastische groengebieden. Wie van wandelen en/of fietsen houdt is hier op zijn plek! Wonen in Leudal betekent genieten van alles wat deze prachtige gemeente te bieden heeft.

Wonen in Echt-Susteren
De gemeente Echt-Susteren omvat de officiële buurtkernen Echt, Susteren, Pey, Dieteren, Nieuwstadt, Koningsbosch, Sint Joost, Maria Hoop en Roosteren. Het is er heerlijk wonen, in een groene en rustige gemeente, pal aan de Belgische en Duitse grens. Er is voor iedereen wat wils. De gemeente heeft meer dan 200 kilometer fiets- en wandelpaden, campings, een golfbaan, grote speeltuinen en er zijn sportclubs. Natuurlijk Echt en Susteren…

Kockelkorn Makelaardij - banner 001
Kockelkorn Makelaardij NHG 2018