Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Woning verkopen Sittard, Thorn, Weert e.o.

Woning verkopen

Wilt u uw woning of appartement verkopen in Sittard, Thorn, Weert, Geleen, Roermond, Born? Een goede makelaar verkoopt een huis voor zo’n 10 procent meer, dat blijkt uit onderzoek. Onderzocht werden de resultaten van een internetmakelaar in vergelijking tot die van de traditionele makelaar. De internetmakelaar kleedt het omvangrijke proces van de verkoop van een huis uit tot puur en alleen de transactie. Maar er is meer nodig om een huis te verkopen dan het alleen op internet te plaatsen.
Kockelkorn Makelaardij verbindt het product aan een professionele dienstverlening tot en met de notariële overdracht. De verkoop van uw woning is  bij ons in goede en professionele handen. Uw huis voor de juiste prijs verkopen in Sittard, Geleen, Born, Thorn, Wessem, Maasbracht, Nederweert, Weert, Hoensbroek, Beekdalen, Brunssum, Beek, Stein, Leudal, Roermond en omstreken? Wij helpen u graag!

Kockelkorn Makelaardij is met meer dan 25 jaar ervaring in de Westelijke Mijnstreek / Sittard, Geleen, Born en omstreken, Hoensbroek, Parkstad, Leudal, Maasgouw, Thorn, Roermond en Weert, hét adres voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de verkoopaankoop en taxatie van uw woning. 

Een huis of appartement verkopen (of kopen) doet u niet elke dag. Kockelkorn Makelaardij heeft vestigingen in Sittard (Makelaar Sittard, hoofdvestiging), Weert (Makelaar Weert) en Thorn (makelaar Thorn). Kockelkorn Makelaardij schept duidelijkheid en neemt zorgen uit handen. Het team van Kockelkorn Makelaardij gaat altijd voor een persoonlijke aanpak met aandacht voor uw wensen, een open en eerlijke communicatie én korte lijnen. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld, zoals het hoort.

Kockelkorn Makelaardij staat voor deskundigheid, ervaring en betrouwbaarheid. Uw betrouwbare partner in vastgoed. Bel ons: 085 – 00 43 555.

Gerelateerde berichten

Wij wensen u fijne feestdagen

Fijne feestdagen Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond en mooi 2023. Ook in het...

Lees verder

Kockelkorn Makelaardij wenst u fijne feestdagen

Kockelkorn makelaardij wenst u hele fijne feestdagen en een geweldig 2021. We maken er samen...

Lees verder

Nieuwe maatregelen Covid-19

Voor alle bezichtigingen vanaf 14 oktober 2020 geldt bij Kockelkorn...

Lees verder