Schleiden – Voßpesch 1

Voßpesch 1 53937, Schleiden

€ 300.000,- k.k.
Photo
Photo 2
Photo 3
Photo 4
Photo 5
Photo 6

Omschrijving

Charmante vrijstaande bungalow in Idyllische omgeving in Schleiden-Oberhausen

-Welkom bij deze prachtige bungalow!
Stel je voor... wonen in een idyllische omgeving omgeven door vakwerkhuizen, gelegen in het schilderachtige Oberhausen in Schleiden. Deze vrijstaande bungalow is meer dan zomaar een huis; het is een levensbestendige oase van rust.

-Een Stukje Paradijs aan de Rur-Olef Rivier
Achter de bungalow kronkelt de betoverende Rur-Olef, een zijrivier van de majestueuze Urft. Het geluid van kabbelend water en het rustgevende uitzicht voegen een vleugje magie toe aan deze bijzondere plek.

-Energiezuinig Wooncomfort
Met energielabel B is deze bungalow niet alleen charmant, maar ook duurzaam. Geniet van een comfortabel leven in harmonie met de natuur, terwijl je bespaart op energiekosten.

-Perfect voor jong en oud en als vakantiebestemming
Deze woning is perfect geschikt voor ouderen die op zoek zijn naar een rustige plek om van hun gouden jaren te genieten, of als vakantiehuis voor wie even wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven., maar ook voor jonge gezinnen die van zonnige barbecues of van een actief buitenleven houden.

-Ontdek de Mogelijkheden
Met een perceeloppervlakte van 1036 m2 en een prachtige tuin van 750 m2, biedt deze bungalow talloze mogelijkheden voor tuinliefhebbers of zonaanbidders. De ruime achtertuin en zijtuin stralen een serene sfeer uit die uitnodigt tot verpozen en ontspannen.

-Geniet van de Natuur
Ontdek de prachtige natuur en recreatiegebieden die de Eifel te bieden heeft, recht vanuit je eigen achtertuin. Wandelen, fietsen of gewoon genieten van de weelderige flora en fauna om je heen; het kan allemaal in deze betoverende omgeving.

-Zet de Stap naar Rust en Sereniteit
Ben jij klaar om te genieten van het goede leven in een idyllische omgeving? Deze bungalow aan biedt een unieke combinatie van comfort, ruimte en ontspanning en wacht op jouw aanwezigheid. Zet de stap naar rust, ontspanning en sereniteit, en maak van dit huis jouw thuis - jouw stukje paradijs aan de Rur-Olef rivier!
Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en laat je betoveren door de charme en mogelijkheden van deze prachtige bungalow!

Rondleiding door het huis:
- Leefruimte
Betreed de woning en word verwelkomd door een ruime hal doorlopend naar een ruime woonkamer inclusief open keuken. Hier kan je gezellig samenzijn met vrienden en familie, terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt. Daarnaast beschikt deze bungalow over een gastenslaapkamer met eigen doucheruimte, ideaal voor bezoekers die komen overnachten. De hoofdslaapkamer heeft ook een eigen doucheruimte, waardoor je in alle privacy kunt genieten van een verfrissende douche. Daarnaast is er een separate hobbykamer waar je al je creativiteit de vrije loop kunt laten.

- Buitengewone faciliteiten
Deze woning biedt meer dan alleen comfortabel wonen. Een grote garage zorgt voor voldoende ruimte om je auto te parkeren of als opslagruimte te gebruiken. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je in de tuin, waar je heerlijk kunt relaxen, ook nog een tuinhuis voor al je tuingereedschap. De tuin is maar liefst 326 m2 groot en bestaat uit een achtertuin en zijtuin, waardoor je op elk moment van de dag wel een zonnig plekje kunt vinden om te genieten van de buitenlucht.

- Ideale doelgroep
Deze charmante woning is ideaal voor ouderen die op zoek zijn naar een plek waar ze kunnen genieten van hun welverdiende rust. Daarnaast is dit huis perfect als vakantiehuis voor wie wil ontsnappen aan de drukte van alledag en wil genieten van de mooie omgeving van Schleiden.

Wat extra informatie over Schleiden-Oberhausen:
Schleiden-Oberhausen is een kern in de gemeente Schleiden in de Duitse deelstaat NRW (Noordrijn-Westfalen), gelegen in Kreis Euskirchen, Regierungsbezirk Keulen (Köln). Het dorpje Oberhausen telt 828 inwoners en de stad Schleiden bijne 14.000 inwoniners op een oppervlakte van 121,67 km2. Tot Schleiden behoren naast de kernstad zelf 17 andere kernen (Ortsteile). Naburige steden zijn o.a. Bad Münstereifel, Euskirchen en Mechemich.

Bezienswaardigheden:
-Slot Schleiden huisvest sedert 2015 een restaurant en een woonzorgcentrum voor ouderen.
-Stuwdam en stuwmeer op de Urft. De Olef is een zijrivier van de Urft die op Belgisch en Duits grondgebied stroomt in het Eifelgebergte, meer bepaald in het district Euskirchen van de deelstaat Noordrijn-Westfalen.
De bron van de rivier is te vinden in het Dreiherrenwald in Rocherath (België) tegen de grens met Duitsland (Zitterwald in de omgeving van Hollerath). De Olef mondt eerst uit in een stuwmeer (Oleftalsperre) waarna ze verder stroomt door Hellenthal en Schleiden. De rivier mondt in Gemünd uit in de Urft.

Gemeente Schleiden moet niet worden verward met Schleiden (Aldenhoven) dat, hemelsbreed ruim 50 km verder noordelijk, ten noordwesten van Aken ligt.

Wat extra informatie over de landstreek de Eifel in Duitsland:
De Eifel in Duitsland is een prachtig uitgestrekt gebied dat grote delen van Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts beslaat.
Dit schilderachtige landschap, gelegen tussen de Rijn en de Moezel, ademt geschiedenis, natuurlijke pracht en een warme gastvrijheid. Laat je betoveren door de Eifel, waar groene heuvels, uitgestrekte bossen en rustige meren samenkomen tot een idyllisch tableau.

Voor natuurliefhebbers is de Eifel een waar paradijs. Het nationaal park Eifel, een van de oudste in Duitsland, biedt een ongerept toevluchtsoord voor wandelaars en natuurliefhebbers. Slenter door dichte bossen, langs kabbelende beekjes en geniet van de vergezichten vanaf de toppen van de vulkanische heuvels. Dit beschermde natuurgebied herbergt zeldzame planten en dieren en nodigt uit tot avontuurlijke ontdekkingen

De Eifel ademt geschiedenis, en dit komt tot uiting in de charmante dorpjes en historische steden verspreid over het gebied. Monschau, de parel van de Eifel, betovert bezoekers met zijn vakwerkhuizen, geplaveide straten en idyllische ligging aan de oever van de Rur. Deze middeleeuwse stad biedt een onvergetelijke reis terug in de tijd, waar lokale ambachtelijke winkels en gezellige cafés de sfeer bepalen.

In het zuiden van de Eifel doemt het fascinerende landschap van de Vulkaaneifel op. Hier getuigen kratermeren, lavastromen en kegelvormige heuvels van een ver verleden van vulkanische activiteit. Maak een wandeling rond de Maare, de karakteristieke kratermeren, en ontdek de unieke flora en fauna die zich hebben aangepast aan dit bijzondere ecosysteem.

Voor de liefhebbers van snelheid en adrenaline is de Eifel de thuisbasis van de beroemde Nürburgring. Deze legendarische racebaan, omgeven door groene heuvels, trekt motorsportfans van over de hele wereld aan. Of je nu zelf op het circuit wilt rijden of gewoon wilt genieten van de opwinding van races en evenementen, de Nürburgring biedt een onvergetelijke ervaring voor alle autoliefhebbers.

De Eifel, een gebied doordrenkt van natuurlijke schoonheid, historische rijkdom en opwindende avonturen, nodigt je uit voor een onvergetelijke reis. Ontdek de Eifel en laat je verrassen door de harmonie van natuur, cultuur en adrenaline die dit betoverende stukje Duitsland te bieden heeft. Willkommen in der Eifel!

Bijzonderheden:
- De koperscourtage bedraagt 1,5% van de aankoopprijs incl. btw. De koperscourtage is verschuldigd bij notariële akte. De makelaar heeft met de verkoper een bemiddelingsovereenkomst gesloten voor hetzelfde bedrag.

-----------------------------------------------------
Charmanter freistehender Bungalow in idyllischer Lage in Schleiden-Oberhausen

-Willkommen in diesem schönen Bungalow!
Stellen Sie sich vor... Sie wohnen in einer idyllischen Umgebung, umgeben von Fachwerkhäusern, im malerischen Oberhausen in Schleiden. Dieser freistehende Bungalow ist mehr als nur ein Haus, er ist eine lebenssichere Oase der Ruhe.

-Ein Stück vom Paradies an der Rur-Olef
Hinter dem Bungalow schlängelt sich die zauberhafte Rur-Olef, ein Nebenfluss der majestätischen Urft. Das Geräusch des plätschernden Wassers und die beruhigende Aussicht verleihen diesem besonderen Ort einen Hauch von Magie.

-Energieeffizienter Wohnkomfort
Mit dem Energielabel B ist dieser Bungalow nicht nur charmant, sondern auch nachhaltig. Genießen Sie komfortables Wohnen im Einklang mit der Natur und sparen Sie gleichzeitig Energiekosten.

-Perfekt für Jung und Alt und als Urlaubsziel
Diese Immobilie eignet sich perfekt für ältere Menschen, die einen ruhigen Ort suchen, um ihren Lebensabend zu genießen, oder als Feriendomizil für diejenigen, die der Hektik des Alltags entfliehen möchten, sowie für junge Familien, die sonnige Grillabende oder ein aktives Leben im Freien genießen.

-Entdecken Sie die Möglichkeiten
Mit einer Grundstücksfläche von 1036 m2 und einem schönen Garten von 326 m2 bietet dieser Bungalow unzählige Möglichkeiten für Gartenliebhaber oder Sonnenanbeter. Der großzügige Hinterhof und der Nebengarten strahlen eine ruhige Atmosphäre aus, die zum Verweilen und Entspannen einlädt.

-Genießen Sie die Natur
Entdecken Sie die wunderschöne Natur und die Erholungsgebiete der Eifel direkt vor Ihrer Haustür. Wandern, Radfahren oder einfach nur die üppige Flora und Fauna um Sie herum genießen, all das ist in dieser bezaubernden Umgebung möglich.

-Schritte zu Ruhe und Gelassenheit
Sind Sie bereit, das gute Leben in einer idyllischen Umgebung zu genießen? Dieser Bungalow am Voßpesch 1 in Schleiden-Oberhausen bietet Ihnen eine einzigartige Kombination aus Komfort, Platz und Entspannung und wartet auf Ihren Besuch. Machen Sie den Schritt zu Ruhe, Entspannung und Gelassenheit und machen Sie dieses Haus zu Ihrem Zuhause - Ihrem Stück Paradies an der Rur-Olef!
Vereinbaren Sie jetzt einen Besichtigungstermin und lassen Sie sich von dem Charme und den Möglichkeiten dieses schönen Bungalows verzaubern!

Rundgang durch das Haus:
- Wohnbereich
Wenn Sie das Haus betreten, werden Sie von einer geräumigen Diele empfangen, die in ein großes Wohnzimmer mit offener Küche übergeht. Hier können Sie sich mit Freunden und Familie treffen, während Sie eine köstliche Mahlzeit zubereiten. Außerdem verfügt der Bungalow über ein Gästeschlafzimmer mit eigenem Duschbad, ideal für Besucher, die hier übernachten möchten. Das Hauptschlafzimmer verfügt ebenfalls über ein eigenes Duschbad, in dem Sie in aller Ruhe eine erfrischende Dusche genießen können. Außerdem gibt es einen separaten Hobbyraum, in dem Sie Ihrer Kreativität freien Lauf lassen können.

- Außergewöhnliche Einrichtungen
Dieses Haus bietet mehr als nur ein komfortables Innenleben. Eine große Garage bietet genügend Platz, um Ihr Auto zu parken oder sie als Abstellraum zu nutzen. Und als ob das noch nicht genug wäre, finden Sie im Garten auch noch ein Gartenhaus, in dem Sie sich entspannen oder all Ihre Gartengeräte unterbringen können. Der Garten selbst ist stolze 326 m2 groß und besteht aus einem hinteren und einem seitlichen Garten, so dass Sie zu jeder Tageszeit ein sonniges Plätzchen finden können, um die Natur zu genießen.

- Ideale Zielgruppe
Diese charmante Immobilie ist ideal für ältere Menschen, die einen Ort suchen, an dem sie ihre wohlverdiente Ruhe genießen können. Darüber hinaus eignet sich dieses Haus perfekt als Feriendomizil für diejenigen, die der Hektik des Alltags entfliehen und die schöne Umgebung von SCHLEIDEN genießen möchten.

Einige zusätzliche Informationen über Schleiden-Oberhausen:
Schleiden-Oberhausen ist ein Ortsteil der Stadt Schleiden im Bundesland NRW (Nordrhein-Westfalen), gelegen im Kreis Euskirchen, Regierungsbezirk Köln. Die Gemeinde Oberhausen hat 828 Einwohner und die Stadt Schleiden 13.919 (31. Dezember 2020) auf einer Fläche von 121,67 km2. Schleiden umfasst neben der Kernstadt 17 Ortsteile. Zu den Nachbarstädten gehören Bad Münstereifel, Euskirchen und Mechemich.

Sehenswürdigkeiten:
-Schloss Schleiden beherbergt seit 2015 ein Restaurant und ein Altenpflegezentrum.
-Talsperre und Stausee an der Urft. Die Olef ist ein Nebenfluss der Urft und fließt auf belgischem und deutschem Gebiet in der Eifel, genauer gesagt im Kreis Euskirchen in Nordrhein-Westfalen.
Der Fluss entspringt im Dreiherrenwald in Rocherath (Belgien) an der Grenze zu Deutschland (Zitterwald bei Hollerath). Die Olef mündet zunächst in eine Talsperre (Oleftalsperre) und fließt dann weiter durch Hellenthal und Schleiden. In Gemünd mündet der Fluss in die Urft.

Die Gemeinde Schleiden ist nicht zu verwechseln mit Schleiden (Aldenhoven), das in Luftlinie mehr als 50 km weiter nördlich, nordwestlich von Aachen liegt.

Besonderheiten:
Die Käufer-Provision beträgt 1,5% vom Kaufpreis incl. MwSt. Die Käufer-Provision ist verdient und fällig mit notarieller Beurkundung. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag in gleicher Höhe mit dem Verkäufer abgeschlossen.

Geïnteresseerd in meer informatie?

Bekijk dan de brochure

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Prijs€ 300.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonhuis
 • Soort woningBungalow
 • Type woningVrijstaande woning
 • Jaar2008

Indeling

 • Woonoppervlakte180 m2
 • Overige inpandige31 m2
 • Perceel1.036 m2
 • Externe bergruimte12 m2
 • Inhoud792 m3
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal verdiepingen1

Energie

 • EnergielabelB

Parkeergelegenheid

 • Aantal garages1

Dak

 • Soort dakPlatdak

Overig

 • Permanent bewoonbaarJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed

Plattegronden

Video

Placeholder afbeelding voor de video

Kaart

Ga naar de bovenkant