Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Zelf uw woning verkopen

Zelf uw woning verkopen? Ook dat kan via Kockelkorn Makelaardij.

Wilt u liever zelf uw woning verkopen? Dat kan met Kockelkorn Makelaardij. Wij bieden verkopers van woningen de mogelijkheid om voor een heel groot gedeelte zelf de woning te verkopen. U kunt dus geld besparen! Sommige handelingen moeten echter wél door een beëdigd makelaar en notaris worden uitgevoerd. Met Kockelkorn Makelaardij ontzorgen wij u compleet en bieden wij u een mix aan activiteiten waarbij u zelf de regie in handen neemt. Wij ondersteunen, faciliteren en geven support waar dit nodig is. Wij nemen dus de broodnodige stappen van u over, zodat de verkoop van uw woning altijd tot een succes zal leiden en op een juiste manier wordt vastgelegd. Wij zorgen ervoor dat u geen stappen overslaat, want dan kan de verkoop plotseling niet door gaan of erger…

Kortom: zelf uw woning verkopen met Kockelkorn Makelaardij betekent dat u een aantal stappen zelf kunt doen, zoals de bezichtigingen. Vervolgens bespaart u aanzienlijk op de kosten. Om u een voorbeeld te geven: verkoopt u een woning van 250.000 euro, dan is de besparing toch al snel 2.500,- euro of meer.

Wilt u meer weten?
Bel of mail ons

Mi casa es tu casa. Op ons kunt u altijd rekenen!

Objectief en onafhankelijk

Kockelkorn Makelaardij, ook voor de ‘doe het zelvers’

Houdt u ervan om de regie in eigen hand te houden? Vindt u het geen probleem om zelf bezichtigingen te begeleiden en mensen te ontvangen op afspraak? Houdt u ervan om geld te besparen? Neem contact op met Kockelkorn Makelaardij. Het makelaarskantoor met expertise die u de ruimte geeft om zelf uw eigen woning te verkopen. Zodat u extra geld overhoudt voor vakantie, meubels of boodschappen.

Wij zorgen ervoor dat u zelf heel voordelig uw woning kunt verkopen. Geen gedoe, geen onnodige betalingen, maar u betaalt een eerlijke prijs voor de verkoop van uw woning. Lage makelaarskosten en geen verrassingen achteraf. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat u zelf een aantal zaken van de makelaar overneemt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact op met Kockelkorn Makelaardij!