Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Zelf uw woning verkopen

Ook dat kan via Kockelkorn Makelaardij

Wilt u liever zelf uw woning verkopen in Sittard, Geleen, Born, Stein, Parkstad, Heerlen, Roermond en omstreken in Limburg? Dat kan met Kockelkorn Makelaardij. Wij bieden verkopers van woningen in Limburg de mogelijkheid om voor een heel groot gedeelte zelf de woning te verkopen. U kunt dus geld besparen! Sommige handelingen moeten echter wél door een beëdigd makelaar en notaris worden uitgevoerd. Met Kockelkorn Makelaardij ontzorgen wij u compleet en bieden wij u een mix aan activiteiten waarbij u zelf de regie in handen neemt. Wij ondersteunen, faciliteren en geven support waar dit nodig is. Wij nemen dus de broodnodige stappen van u over, zodat de verkoop van uw woning altijd tot een succes zal leiden en op een juiste manier wordt vastgelegd. Wij zorgen ervoor dat u geen stappen overslaat, want dan kan de verkoop plotseling niet door gaan of erger…

Kortom: zelf uw woning verkopen in Limburg met Kockelkorn Makelaardij betekent dat u een aantal stappen zelf kunt doen, zoals de bezichtigingen. Vervolgens bespaart u aanzienlijk op de kosten. Om u een voorbeeld te geven: verkoopt u een woning van 250.000 euro, dan is de besparing toch al snel 2.500,- euro of meer.

Makelaar Sittard

Makelaar Geleen

Makelaar Parkstad

Makelaar Roermond

Kockelkorn Makelaardij, ook voor de ‘doe het zelvers’

Houdt u ervan om de regie in eigen hand te houden? Vindt u het geen probleem om zelf bezichtigingen te begeleiden en mensen te ontvangen op afspraak? Houdt u ervan om geld te besparen? Neem contact op met Kockelkorn Makelaardij. Het makelaarskantoor met expertise die u de ruimte geeft om zelf uw eigen woning te verkopen. Zodat u extra geld overhoudt voor vakantie, meubels of boodschappen.

Wij zorgen ervoor dat u zelf heel voordelig uw woning kunt verkopen. Geen gedoe, geen onnodige betalingen, maar u betaalt een eerlijke prijs voor de verkoop van uw woning. Lage makelaarskosten en geen verrassingen achteraf. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat u zelf een aantal zaken van de makelaar overneemt.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact op met Kockelkorn Makelaardij!

Op ons kunt u altijd rekenen! Objectief en onafhankelijk

Werkwijze

Wij maken het voor u kindelijk eenvoudig. Kies uit een van de pakketten en wij zorgen voor alles wat bij het door u gekozen pakket hoort. Wilt u toch uw pakket uitbreiden of zelfs een volledige dienstverlening? Of heeft u andere vragen?
Geen probleem, bel met 085-00 43 555 en wij helpen u snel op weg.

Kijk, kies en bestel!

Het STAPPENPLAN

U zet uw huis te koop bij Kockelkorn Makelaardij

Kies het pakket, bel ons en bestel. Vanaf dat moment gaat het verkoopproces van start. Kockelkorn Makelaardij neemt contact met u op en stuurt u een mail waarin precies staat welke documenten en gegevens wij nodig hebben.

Wij nemen contact met u op

Er wordt contact met u opgenomen als u voor een Kockelkorn Makelaardij pakket gekozen hebt en bijvoorbeeld een plattegrond wilt laten tekenen, of als u de foto’s wilt laten maken. Alle stappen van je gekozen pakket worden door ons of door u zelf afgestemd. Het verkooppakket inclusief bord en stickers word u toegestuurd of neemt de makelaar bij zijn bezoek mee (PREMIUM). Handig geregeld dus.

Bezichtigingen doet u zelf

Staat uw woning online op alle platforms zoals Funda, dan kunnen mensen reageren op uw woning. De reacties krijgt u van Kockelkorn Makelaardij aangereikt, zodat u afspraken met de kandidaten kunt plannen. Vanaf dan zult u ook de bezichtigingen zelf begeleiden. Leuk toch? U onderhoudt de klantcontacten en informeert ons als er een kandidaat koper is. Dan nemen wij de laatste zaken van u over.

Kockelkorn Makelaardij verzorgt de onderhandeling en afhandeling voor u

De prijs is afgesproken werk. Wij voeren in overleg met u de onderhandeling. U levert ons de benodigde gegevens en afspraken voor de koopovereenkomst aan. Wij stellen dan de koopovereenkomst voor u op en informeren de notaris. U doet de rest. Teamwork dus.

Uw huis is verkocht! Van harte gefeliciteerd!

Een woning verkopen was nog nooit eerder zo eenvoudig, snel en goed geregeld!
Kockelkorn Makelaardij: deskundig, ervaren, betrouwbaar.

Meteen een verkooppakket bestellen!